Eerste hulp bij
auto schade

Een paaltje dat u over het hoofd zag, een glijpartij op een gladde weg, een steentje tegen uw voorruit., het overkomt iedereen wel eens.

Bovendien bestaat er ook een grote kans dat u door een ander wordt aangereden. Autoschade is nooit leuk, gelukkig kunt u altijd terecht bij reflex 38. 

Het verwijderen van krassen

Uitdeuken zonder spuiten

Het repareren van hagelschade

Herstellen van lakschade

Restauratie van oldtimers

Industrieel spuitwerk

Wat te doen bij auto schade ?

Ik heb schade gereden, wat nu?

Schade rijden is voor niemand leuk. Gelukkig kunt u bij ons terecht voor een efficiënte oplossing van uw probleem. Of het nu gaat om een deuk, kras, ster of andere schade die gerepareerd moet worden, wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen.

IK wil NU weten wat het me zou kosten!

WhatsApp ons samen met het kenteken, 3 duidelijke foto's van de schade. Een overzichtsfoto van de schade op afstand van 1 tot 1,5 meter. Twee detail foto van de schade op 0,5 meter van vooraanzicht en onder een hoek.

Wanneer kan ik terecht voor mijn schade herstel?

Bel voor een afspraak of kom vrijblijvend langs de garage. We doen er alles aan om uw schade zo spoedig mogelijk te herstellen!

De kosten

We zijn graag transparent over de kosteneparatiekosten van kleine autoschade. We bespreken vooraf met u hoe we een reparatie gaan aanpakken, wat u van het resultaat mag verwachten en wat het u gaat kosten. U betaalt nooit meer dan de afgesproken prijs. Betalen kan na afloop ter plekke contant of per pin.

Contact